Ако това съобщение не се показва правилно, моля натиснете тук!
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН
Dnes.bg официален медиен партньор на най-големите музикални събития в България и през тази година

Най-четеният новинарски сайт Dnes.bg отново ще подкрепи най-значимите музикални събития в България. През месец май освен изобилието от почивни дни се очертава и изобилие от световно известни музикални звезди. Само през два дни в София ще се проведат концертите на световно извстните групи Depesh Mode - 12 май и Bon Jovi – 14 май. Dnes.bg ще отрази и двете големи събития. Освен тях сайтът традиционно ще подкрепи и по-значимите концерти и фестивали и през летните месеци.
При интерес за реклама покрай предстоящите музикални събития можете да се свържете с Отдел продажби на Инвестор или с вашия Акаунт Мениджър.
 
Тактици или стратези трябва да са Финансовите Директори

Това беше една от обсъжданите теми от лектори и гости на първата за 2013 г. дискусия на Клуб Investor.bg, на която се събраха 150 представители на бизнеса, финансови директори,мениджъри и управители на компании. Модератор на дискусията беше Йордан Недев, финансов консултант и бивш изпълнителен директор на БДЖ. Партньори на събитието бяха Си Банк и и Би Ти Ес ООД.
След  дискусионния панел, участниците продължиха разговорите по време на коктейлната част, като същевременно можеха бързо и лесно да оценят събитието и да дадат своята обратна връзка за лектори и теми, изполвайки предоставените любезно от Самсунг таблети.
Събитията на клуб Инвестор стават все по разпознаваеми за представителите на бизнеса в различните сектори. Традиционно те ще бъдат организирани в секторите – агробизнес и замеделие, пазара на имоти и капиталовите  пазари.Появяват се и нови теми, които все още са в проучване.
Институционален партньор от началото на 2013 година е  Ърнст и Янг България.
По инициатива на  Puls.bg през май месец ще се проведе  форум за бременност и детско здраве!

С помощта на изтъкнати специалисти в областта на бремеността и детското здраве, ще преведем бъдещите и настоящи родители през различните етапи на родителството, ще им разкажем за предизвикателствата, които ще стрещат, и ще им дадем различни варианти за решаването им.
Гостите ни ще получат изключително полезна информация от нашите лектори, ще имат възможност да зададат въпроси към тях и да дискутират различни проблеми.
Влез в тялото си!  - Пътешествие в света на жената. 18 ти май 2013г Mall Of Sofia

Tialoto.bg иска да помогне на жените да опознаят по-добре себе си и да обогатят познанията си как да се грижат за тялото си по най-добрия начин.
Стремежът към съвършенство мотивира организирането на събитиe, посветено изцяло на жената, на нейната красота и душевен комфорт.   Събития от тази характер предизвикват интереса на дамите с възможността  да срещнат много и разнообразни специалисти на едно място и да се запознаят с нови продукти, технологии, средства и методики, свързани с красотата и здравето.
Az-deteto.bg  проодължава инициативата „Забавното лятно четене ‘’ и през 2013 та година.

•    Всяка година детският портал Az-deteto.bg и Столична библиотека организират мащабна лятна кампания за насърчаване на детското четене с реално измерими резултати и попълване на онлайн читателски дневник.
•    Кампанията протича през месеците на лятната ваканция на учениците 1 юни – 15 септември и е с национално покритие.
•    В нея могат да участват деца от цялата страна, които са между 6 и 14 години.
•    От старта на проекта през 2011 година, вече над  5000 деца са се включили в „Забавното лятно четене“ с Az-deteto.
 През 2013 предстои:
•    04.04.2013 Национална кръгла маса по актуална теми, свързани с книгите за деца
•    28.05. - 05.06.2013  Официално откриване на кампания 2013 г и посещения на градове и селища в различни части на страната и регионални библиотеки. Срещи с децата и с местни културни дейци.
•    15-17.09.2012 Финал на кампания 2013, обявяване на резултатите и награждаване.
ПРОМЯНА В ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ВИДЕО РЕКЛАМА
Промяна в излъчването на видео реклама в сайтовете на Инвестор

Считано от 1-ви март Инвестор спира излъчването на pre-roll, mid-roll и post-roll реклама в сайтовете на Инвестор.БГ АД

Успех,
Екипът на Инвестор.БГ АД  
Не искам да получавам повече този бюлетин
Инвестор.БГ АД © 2001-2013 Всички права запазени. Контакти | Реклама | Поверителност
Investor.BG AD © 2001-2013 All rights reserved. Contact Us | Advertising